Sauna's voor gevorderden


Ontdek de alle prachtige sauna's van SpaWell met een milde temperatuur van 70 tot en met 75°C. Heerlijke saunacabines waar je helemaal tot rust kan komen. Bekijk ook de populaire sauna's met deze milde temperaturen tijdens jouw dagje wellness.

Classic Faciliteitenpagina icons gevorderden

Meest populaire sauna's

Ontdek de meest bijzondere sauna's met een milde temperatuur tijdens jouw bezoek aan ons resort. Geniet in de Zoutsteensauna van de prachtige zoutstenen, kijk een film in de Filmsauna of stap in de Kelo sauna en beleef een Opgieting.

Zoutsteensauna

De zoutsteensauna bij SpaWell is een milde sauna met een gemiddelde temperatuur van 70 °C. Een ideale sauna om heerlijk te ontspannen en te relaxen. Je dagje wellness beginnen met een bezoek aan deze zoutsteensauna is perfect vanwege de milde temperatuur.

Film sauna

In de filmsauna geniet je tijdens je saunagang van prachtige natuurfilms met muziek. Deze sauna prikkelt meerdere zintuigen en laat je geheel ontspannen met een milde temperatuur van 70°C. Geniet van een mooie film met helder geluid, terwijl je de voordelen van een sauna ervaart.

Kelo sauna

De kelo sauna is gemaakt van boomstammen die meer dan 300 jaar oud zijn. Deze boomstammen zijn op elkaar gestapeld en vormen de basis van deze sauna. De buitenrand heeft een zachte bovenlaag die zorgt voor een milde afgifte van warmte, waardoor deze sauna zich uitstekend leent voor opgietingen (löyly).

Ontdek de sauna's

Bekijk alle sauna´s met milde temperaturen tussen de 70 en 75°C. Ideale sauna´s voor mensen die niet vaak naar de sauna gaan. Dit vanwege de temperaturen waar je lichaam rustig aan kan wennen. Uiteraard zijn deze sauna´s ook geschikt voor experts vanwege de lagere temperaturen dan die van de sauna´s voor experts.

Classic Faciliteitenpagina icons gevorderden

Beleef meer

SpaWell heeft naast de sauna's voor gevorderden meer sauna's. Zo zijn er sauna's geselecteerd voor beginners en experts. Bekijk ze allemaal voor jouw bezoek aan ons resort. Kom tussen de saunarondes door ook tot rust in één van de baden en klets gezellig bij in het restaurant.