Het mooiste wellnessresort van het Noorden


Stap binnen in de wereld van SpaWell en ontsnap aan de drukte van alledag! Ontdek de sauna's, baden en de relaxruimtes van dit prachtige kleinschalige resort. Bekijk de praktische informatie voor jouw bezoek.

Faciliteiten bij SpaWell

Ontdek het prachtige resort in het noorden nabij Groningen. Je kan hier terecht voor een ontspannen dagje wellness. Ontdek de Zoutsteensauna, geniet van het uitzicht vanaf de Panoramasauna en blijf drijven in het Zoutwaterbad

Bekijk de plattegrond

Ontdek het restaurant

Neem lekker de tijd om goed uit te rusten tussen de saunarondes door. Dit kan perfect in het restaurant onder het genot van een lekkere maaltijd of een hapje en een drankje. Bereid jouw bezoek alvast goed voor en bekijk de menukaart. 

Praktische informatie

Ontdek alles wat je moet weten voor jouw bezoek aan de sauna. Bekijk de openingstijden, badkledingdagen en onder andere de entreeprijzen.

Badkledingdagen

Het is iedere 2e en 4e dinsdag van de maand badkledingdag. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen. Bekijk alle badkledingdagen van SpaWell.

Meer informatie

Rondje sauna

Ben je nog niet eerder naar een wellnessresort geweest of ben je nog niet bekend met SpaWell? Kom te weten wat je mee moet nemen en hoe een rondje sauna in zijn werk gaat. 

Meer informatie

Entreeprijzen

Dagelijks is het resort geopend en heb je een mogelijkheid om een dag-, of avondentree te reserveren. Bekijk de verschillende tarieven per dag.

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks is het resort geopend van 10:00 uur tot 22:30 uur. Op de feestdagen kunnen deze tijden afwijken.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wil je alles weten voor je bezoek aan de sauna? Bekijk dan de veelgestelde vragen voor een onbezorgd dagje wellness.

Meer informatie

Contact

Dagelijks zijn wij op verschillende manieren te bereiken waaronder via een contactformulier. Bekijk ook de route en het adres.

Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen

Schrijf je direct in