Het mooiste wellnessresort van het Noorden


Stap binnen in de wereld van SpaWell en ontsnap aan de drukte van alledag! Ontdek de sauna's, baden en de relaxruimtes van dit prachtige kleinschalige resort. Bekijk de praktische informatie voor jouw bezoek.

Vanwege het coronavirus hebben wij diverse maatregelen getroffen zodat jij écht kunt genieten van een ontspannen dagje wellness. Bekijk direct de maatregelen.

Goed nieuws: ons resort blijft open. Dat betekent dat je veilig en onbezorgd kan genieten van een ontspannend dagje wellness. Echter zijn onze horecavoorzieningen gesloten. Omdat het belangrijk is de suikerspiegel tijdens een saunagang op peil te houden, zijn er vitaliteitssetjes verkrijgbaar bij onze receptie. Deze bevatten een flesje drinken en candybar(s). 

Faciliteiten bij SpaWell

Ontdek het prachtige resort in het noorden nabij Groningen. Je kan hier terecht voor een ontspannen dagje wellness. Ontdek de Zoutsteensauna, geniet van het uitzicht vanaf de Panoramasauna en blijf drijven in het Zoutwaterbad

Wellnessresort | SpaWell
Wellnessresort | SpaWell
Wellnessresort | SpaWell
Rustruimte | SaWell
Wellnessresort | SpaWell
Zoutsteen sauna | SpaWell
Hamam 4 | SpaWell
Tuin zomer | SpaWell
Buiten zwembad | SpaWell
Bubbelbad | SpaWell

Ontdek het restaurant

Neem lekker de tijd om goed uit te rusten tussen de saunarondes door. Dit kan perfect in het restaurant onder het genot van een lekkere maaltijd of een hapje en een drankje. Bereid jouw bezoek alvast goed voor en bekijk de menukaart. 

Praktische informatie

Ontdek alles wat je moet weten voor jouw bezoek aan de sauna. Bekijk de openingstijden, badkledingdagen en onder andere de entreeprijzen.

Badkledingdagen

Het is iedere 2e en 4e dinsdag van de maand badkledingdag. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen. Bekijk alle badkledingdagen van SpaWell.

Meer informatie

Rondje sauna

Ben je nog niet eerder naar een wellnessresort geweest of ben je nog niet bekend met SpaWell? Kom te weten wat je mee moet nemen en hoe een rondje sauna in zijn werk gaat. 

Meer informatie

Entreeprijzen

Dagelijks is het resort geopend en heb je een mogelijkheid om een ochtend-, dag-, of avondentree te reserveren. Bekijk de verschillende tarieven per dag.

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks is het resort geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur. Op de feestdagen kunnen deze tijden afwijken.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wil je alles weten voor je bezoek aan de sauna? Bekijk dan de veelgestelde vragen voor een onbezorgd dagje wellness.

Meer informatie

Contact

Dagelijks zijn wij op verschillende manieren te bereiken waaronder via een contactformulier. Bekijk ook de route en het adres.

Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen

Schrijf je direct in