WellnessInstituut


Bij het WellnessInstituut staan cursussen en opleidingen centraal, waarbij we ons onderscheiden door onze N.G.S. certificering. Onze focus ligt voornamelijk op sport- en wellnessmassage, blessurepreventie en het creëren van een totale wellnessbeleving. De opleidingen en cursussen worden gegeven op de locaties Veluwse Bron in Emst en Thermen Holiday in Schiedam. Voor welke cursus of opleiding ga jij?

Schrijf je in!

Een massage cursus voor iedereen

Ontdek de kunst van ontspanning met de massage cursussen van het WellnessInstituut. Of je nu een passie hebt voor het helpen van anderen, je professionele vaardigheden wilt uitbreiden of gewoon wilt genieten van de voordelen van een massage, onze cursussen bieden de perfecte gelegenheid. Onze deskundige instructeurs begeleiden je bij de verschillende technieken, variërend van Aziatische massage tot Indiase hoofdmassage.

Bekijk alle cursussen

Gecertificeerde opleidingen

Volg een N.G.S. gecertificeerde opleiding tot masseur bij het WellnessInstituut. Het N.G.S. (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) is sinds 1954 de brancheorganisatie voor de sportmassage en -verzorging in Nederland. Tijdens de opleiding maak je een keuze tussen de verdieping sport of wellness. De leiding bereidt je voor op het examen. Na het behalen van het examen ontvang je een officieel N.G.S. massage diploma.

Meer informatie

Cursussen

saunameester

Ontdek de kunst van het opgieten en de geheimen van een perfecte saunagang tijdens de cursus saunameester bij het WellnessInstituut. Leer alles over de juiste zwaaitechniek, de verdeling van warmte en het gebruik van geuren om een unieke sauna ervaring te creëren. Ontdek nu.

Saunameester

allround wellnessmedewerker

Leer alle ins and outs van de werking van een saunagang op het menselijk lichaam tijdens de cursus allround wellnessmedewerker. Ontdek de werking van sauna's, wellnessrituelen, menselijk lichaam, massage handgrepen en technieken. 

Allround wellnessmedewerker

hamam medewerker

Hamam is een bijzonder Oosters reinigingsritueel, waarbij de combinatie van scrub en massage van olijfzeep centraal staat. De hamam massages verlopen volgens zeer oude technieken en tradities, waardoor het belangrijk is om als hamam medewerker een cursus te volgen.

Hamam medewerker

Waar is het wellness instituut?

Veluwse Bron

Viskweekweg 10, 8166 KJ, Emst

Thermen Holiday

Pr. Beatrixlaan 10, 3121 JN, Schiedam