Massage opleidingen


Wil jij leren masseren? Ben je op zoek naar een leuke cursus of workshop? Toe aan een opfriscrusus, bijscholing of wil je jouw kennis verbreden op het gebied van massage? Meld je dan aan bij het WellnessInstituut, erkend op het gebied van wellness-opleidingen!

 

Workshops, cursussen en opleidingen. 

Bij het WellnessInstituut kun je terecht voor verschillende massage workshops, cursussen en opleidingen waarbij preventie van blessures, sportverzorging, ontspanning en gezondheid centraal staan. De opleidingen worden verzorgd door professionele docenten. 

De opleidingen wellnessmassage en sportmassage zijn N.G.S. gecertificeerd. Dit betekent dat als je, indien je jouw diploma haalt, N.G.S. masseur bent. Het N.G.S. (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) is sinds 1954 de representatieve brancheorganisatie voor de sportmassage en sportverzorging in Nederland. Niet alleen voor de sportmasseurs en sportverzorgers, maar ook voor de nationale sportkoepel NOC*NSF en alle bij de branche betrokken organisaties, zowel op nationaal als op internationaal niveau. Het WellnessInstituut bevindt zich bij wellnessresorts de Veluwse Bron in Emst en bij Thermen Holiday in Schiedam. 

Informatiedagen

Wij begrijpen dat je niet zomaar een keuze maakt voor een bepaalde opleiding. Daarom organiseren wij meerdere informatiedagen in twee van onze resorts. Op deze dagen geven wij een uitgebreide presentatie over de inhoud van de opleidingen, lessen en het lesmateriaal. Ben je enthousiast geworden en wil jij je aanmelden voor een opleiding? Dan krijg je van ons als cadeau een abonnement van het wellnessresort waar je de massage opleiding volgt, zodat je gratis kunt genieten van alle faciliteiten!