Bekijk onze sauna's


SpaWell heeft de keuze uit maar liefst negen verschillende sauna's. Ontdek de sauna's met lage temperaturen voor beginners. Kies voor een sauna voor gevorderden als je vaker naar de sauna gaat. Ben je een fervent sauna bezoeker? Neem dan plaats in de sauna's voor de experts.

Sauna's voor beginners

Heb je geen ervaring met sauna's? Bekijk dan welke sauna's geschikt zijn voor jouw saunabezoek. Deze zijn speciaal geselecteerd vanwege de lage temperaturen (tot 70°C). Jouw lichaam kan rustig wennen aan de temperatuurwisselingen. 

Bekijk de sauna's

Sauna's voor gevorderden

Ga jij met regelmaat naar de sauna? Bekijk dan de sauna's voor gevorderden. Deze sauna's hebben een hogere temperatuur (van 70 tot 80°C) dan de sauna's voor beginners. Bouw altijd rustig de temperaturen op tijdens jouw saunadag. 

Bekijk de sauna's

Sauna's voor de experts

Ga jij vaker per jaar naar de sauna? Dan is je lichaam gewend aan de temperatuursverschillen tijdens een dagje sauna. Bekijk dan de sauna's voor de experts met temperaturen vanaf 80°C. Als fervent saunabezoeker zijn deze sauna's echt wat voor jou.

Bekijk de sauna's

Bekijk alle sauna´s

Geniet tijdens jouw dagje wellness bij SpaWell van maar liefst negen verschillende sauna's. Zo zijn er sauna's met lage temperaturen, milde temperaturen en extreem hoge temperaturen. Wij hebben een selectie gemaakt welke sauna voor wie geschikt is. Ga jij voor het eerst naar de sauna? Dan zijn de sauna's voor beginners wat voor jou. Kies voor de sauna's voor gevorderden als je wel eens naar de sauna gaat. Ga je vaak naar de sauna's, ontdek dan de sauna's voor experts! 

Sauna Beginners Gevorderden Experts
 Infraroodsauna  ✔    
 Lavendelsauna    ✔  
 Filmsauna    ✔  
 Finse sauna      ✔
 Turks stoombad  ✔    
 Panorama sauna      ✔
 Kelosauna    ✔  
 Zoutsteensauna    ✔  
 Kleurensauna      ✔