BeWellness


SpaWell maakt deel uit van BeWellness, een overkoepelend merk dat streeft naar de ultieme wellnesservaring. Samen met Wellness Instituut en Wellness Giftcard biedt BeWellness diverse mogelijkheden aan. Beleef de talloze faciliteiten en bijzondere ervaringen in ons resort. SpaWell heeft als missie om gasten de ruimte te geven om te ontspannen en zichzelf helemaal te laten verwennen. Tijdens een dagje wellness laat je de drukte achter je en kom je volledig tot rust!

Ontdek meer

Pure ontspanning

In een wereld die voortdurend in beweging is, worden we overspoeld door activiteiten en verplichtingen. Het vinden van tijd voor jezelf is essentieel geworden. Een dagje bij SpaWell geeft je de kans om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Kom helemaal tot rust.

Be HEALTHY, BE RELAXED, BE WELL

Een tripje naar de wellness is niet enkel een verwennerij, maar ook essentieel voor je gezondheid. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat ontspannen in de wellness stress verlicht, de bloeddruk verlaagt en het immuunsysteem stimuleert. Kom zelf de voordelen ervaren.

Bewellness resorts

BeWellness is meer dan alleen een naam; het is een belofte aan onze gasten voor een dag vol ontspanning en verwennerij. Met resorts onderverdeeld in Classic, Deluxe en Exclusive, biedt BeWellness voor ieder wat wils. Van de comfortabele en gastvrije sfeer tot aan de exclusieve en persoonlijke service. 

Jouw wellnessbestemming in het noorden.


Classic resorts v2

BEWELLNESS CLASSIC RESORTS

Ontdek comfortabele en gastvrije wellnessresorts voor een goede prijs. Geniet van comfort, service en kwaliteit bij Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell of SpaWeesp. 

CLASSIC RESORTS

Deluxe resortsBEWELLNESS DELUXE RESORTS

Ervaar een perfecte combinatie van luxe, hartelijkheid én beleving. Een dagje wellness voelt als een ware mini-vakantie bij Veluwse Bron, Elysium, SpaSense of Hezemeer (BE). 

DELUXE RESORTS

Exclusive resorts

BEWELLNESS EXCLUSIVE RESORTS

Geniet van een ware wellnesservaring op sterrenniveau bij Thermen Barendrecht en Wellness Landgoed De Valkenberg. Ervaar persoonlijke service en een gastvrije beleving van topkwaliteit.

EXCLUSIVE RESORTS