Praktische informatie


Bekijk alle informatie over de badkledingdagen, openingstijden, adres & route, zwangerschap, overnachten en nog meer praktische informatie over het wellnessresort. Uiteraard kan je ook de veelgestelde vragen lezen op onze website. 

Overige praktische informatie


Parkeren

Ons resort beschikt over GRATIS parkeerplaatsen en er zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig.

Rolstoelgankelijkheid

SpaWell is rolstoeltoegankelijk. Voor meer informatie bekijk de veelgestelde vragen.

Kluisjes

Alle gasten ontvangen bij het inchecken een polsbandje voor een kluisje. De persoonlijke spullen kunnen hier opgeborgen in worden. Check altijd of het kluisje goed is afgesloten en laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis. Het gebruik van een mobiele telefoon of tablet is binnen het resort niet toegestaan. Wil je een e-reader meenemen? Laat deze dan zien bij de receptie, dan kunnen de receptiemedewerkers beoordelen of deze mee naar binnen genomen mag worden.

Betaalmogelijkheden

Tijdens het reserveringsproces kan je de betaling voldoen via iDEAL of creditcard. Bij vertrek lever je je polsbandje, waar alle consumpties op worden gezet, in en voldoe je de openstaande rekening bij voorkeur met PIN of contactloos. Betaal je met de Wellness Giftcard? Vergeet dan ook niet om de giftcard mee te nemen bij jouw bezoek aan ons resort.

Gevonden voorwerpen

Check altijd het kluisje voordat je vertrekt of alle persoonlijke spullen eruit zijn.
Toch wat vergeten? Vul dan het contactformulier in, zodat wij het kunnen nakijken!

Contactformulier

Reserveren

Wij raden onze gasten aan om tijdig te reserveren, dit om eventuele teleurstelling te voorkomen. Per dag kunnen wij een beperkt aantal gasten verwelkomen. Houd je aan de opgegeven aankomst- en vertrektijd van jouw reservering.

Reserveer hier je dagje sauna