Ontdek het restaurant


Neem de tijd tussen de saunarondes door om goed uit te rusten. Klets gezellig bij in het restaurant met een hapje, drankje of misschien wel een complete maaltijd. Bekijk alle gerechten en de culinaire arrangementen

Het is in het restaurant en op het terras verplicht om een badjas te dragen.

Ontdek, proef en geniet

Neem lekker de tijd voor een hapje en een drankje tijdens je dagje wellness. Het is belangrijk om goed te drinken wanneer je naar de sauna gaat. Geniet daarnaast van de lekkere a la carte gerechten die ons restaurant te bieden heeft. Verwen jezelf tijdens je dagje uit en klets gezellig bij onder het genot van lekkernijen.

Terras | SpaWell
Restaurant | SpaWell
Restaurant | SpaWell
Terras | SpaWell
Restaurant lunch SpaWell
Restaurant | SpaWell

Menukaart

In ons restaurant kan je lekkere a la carte gerechten vinden die je kan bestellen tijdens je dagje wellness. Geniet van een lekker broodje, eiergerechten, soepen, maaltijdsalades, pasta's, plategerechten of een lekker bakje koffie/thee met een gebakje.

Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers van het restaurant. Informeer te plaatse naar de mogelijkheden.

Culinaire arrangementen

Speciaal voor onze saunagasten zijn er culinaire arrangementen voor een verzorgd dagje wellness. Geniet van alle sauna- en wellnessfaciliteiten in combinatie met culinaire gerechten. Profiteer direct van veel voordeel.

Wellness & Lunch

49. 95p.p.

Meer info Reserveren

Tip

Wellness & Relax Deluxe

69. 95p.p.

Meer info Reserveren

After Work

48. 50p.p.

Meer info Reserveren