Ontdek het restaurant


Ons restaurant is vanaf donderdag 15 oktober tot en met minimaal 11 november 2020 gesloten. Het is officieel niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen en te nuttigen in ons restaurant. Het meenemen en hervullen van flesjes (water) is uiteraard wel toegestaan.

Ontdek, proef en geniet

Neem lekker de tijd voor een hapje en een drankje tijdens je dagje wellness. Het is belangrijk om goed te drinken wanneer je naar de sauna gaat. Geniet daarnaast van de lekkere a la carte gerechten die ons restaurant te bieden heeft. Verwen jezelf tijdens je dagje uit en klets gezellig bij onder het genot van lekkernijen.

Restaurant | SpaWell
Restaurant | SpaWell
DSC 0095
Restaurant lunch SpaWell
Restaurant | SpaWell

Menukaart

LET OP: Ons restaurant is vanaf donderdag 15 oktober tot en met minimaal 11 november 2020 gesloten. Het is officieel niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen en te nuttigen in ons restaurant. Het meenemen en hervullen van flesjes (water) is uiteraard wel toegestaan.

 

In ons restaurant kan je lekkere a la carte gerechten vinden die je kan bestellen tijdens je dagje wellness. Geniet van een lekker broodje, eiergerechten, soepen, maaltijdsalades, pasta's, plategerechten of een lekker bakje koffie/thee met een gebakje.

Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers van het restaurant. Informeer te plaatse naar de mogelijkheden.

Culinaire arrangementen

Speciaal voor onze saunagasten zijn er culinaire arrangementen voor een verzorgd dagje wellness. Geniet van alle sauna- en wellnessfaciliteiten in combinatie met culinaire gerechten. Profiteer direct van veel voordeel.