Ontdek onze baden


Geniet tijdens jouw dagje wellness van heerlijke verwarmde baden en koude baden. Warm rustig op in het voetenbad, klets gezellig bij in één van de bubbelbaden of dompel jezelf onder in het dompelbad. Ontdek jouw favoriete baden en kom volledig tot rust. 

Verwarmde baden

Een dagje wellness is niet compleet zonder dat je gebruik hebt gemaakt van de verwarmde baden. Wij hebben de meest populaire baden en alle verwarmde baden voor je op een rijtje gezet. Ontdek ze allemaal tijdens jouw saunadag!

Binnenbad

In dit zwembad kun je heerlijk ontspannen. Centraal in het wellnessresort vind je een prachtig verwarmd binnenbad. Naast het zwembad vind je ook een fijn bubbelbad.

Zoutwaterbad

Dit bad revitaliseert de stofwisseling, ondersteunt de ontgifting van het lichaam en zuivert de huid. Een zoutwaterbad is een weldaad voor de huid. Je kan blijven drijven in dit zoutwaterbad.

Voetenbad

De temperatuur van het water in het voetenbad zorgt ervoor dat de poriën van je huid gaan openstaan en zo wordt je bloedsomloop gestimuleerd. Je lichaam kan hierdoor makkelijker gaan transpireren in de sauna.

Buitenbad

Zwem van binnen naar buiten. Of zwem jij van buiten naar binnen? Het kan allebei. In het warme buitenbad van SpaWell is het altijd fijn. 

Bubbelbaden

Buiten en binnen vind je verschillende bubbelbaden. Kleine en grote bubbels activeren de bloedsomloop, ontspannen de spieren en stimuleren de huid.

Koude baden

Naast de warme baden heeft SpaWell ook een koud bad: het dompelbad! Ervaar die tinteling door je hele lichaam. Ideaal om even heerlijk af te koelen tijdens je dagje wellness. Natuurlijk heeft het wellnessresort ook andere afkoelmogelijkheden.

Dompelbad

Tijdens een dagje wellness is het belangrijk om goed te koelen.