Sauna's voor beginners


Ga je bijna nooit naar de sauna of misschien is het wel de eerste keer? Ontdek dan alle sauna's voor beginners tijdens jouw saunabezoek voor dé perfecte ontspanning. Deze sauna's zijn geschikt vanwege de lage temperaturen tot en met 70°C.

Classic Faciliteitenpagina icons beginners

Milde sauna's

Bekijk de unieke sauna's met lage temperaturen. Omdat jouw lichaam als beginnend saunabezoeker nog niet gewend is aan deze temperaturen zijn deze sauna's geschikt. Kom helemaal tot rust in het prachtige Turks stoombad en waan je even in een andere wereld. Of zorg voor een extra boost en stap de Infraroodsauna in. 

Turks Stoombad

Het Turkse stoombad is ideaal als je last hebt van ademhalingsproblemen. Door de combinatie van hitte en stoom kun je beter ademhalen. Kom stoom afblazen in ons Turks stoombad! De hoge luchtvochtigheid (van 100%) zorgt ervoor dat deze sauna ondanks de ‘lage’ temperatuur alsnog heet aanvoelt. 

Infraroodsauna

De infraroodsauna werkt anders dan andere sauna’s. Infrarood lampen verwarmen de spieren direct, waardoor deze kunnen ontspannen. Gemiddeld duurt het zo’n 10 minuten voordat je begint te transpireren in de Infraroodsauna. De infraroodsauna helpt bij pijnlijke en vermoeide spieren.

Beleef meer

Ontdek naast de sauna's met lage temperaturen ook de sauna's voor gevorderden en experts. Deze sauna's hebben hogere temperaturen en kan je gebruik van maken wanneer jouw lichaam gewend is aan de hoge temperaturen. Neem tussen de saunarondes door de tijd om heerlijk te ontspannen in de baden of in het restaurant.