Sauna's voor experts


Ben jij een échte saunaganger en ga je regelmatig naar de sauna? Dan zijn deze sauna's echt wat voor jou! Sauna's met hoge temperaturen boven de 80°C. Bekijk alle sauna's voor experts en ontdek de populaire sauna's voor experts

Classic Faciliteitenpagina icons experts

Meest populaire sauna's

Zorg voor die ware saunabeleving in deze sauna's met hoge temperaturen. Deze saunacabines hebben temperaturen boven de 80°C en zijn daarom niet voor iedereen geschikt. Alleen als jouw lichaam gewend is aan de hoge temperaturen kan je hier gebruik van maken. Geniet van een prachtig uitzicht vanaf de Panoramasauna of kies voor de ontspannende Kleurensauna.

Panorama sauna

De Panorama sauna bevindt zich in de tuin van SpaWell en biedt een schitterend uitzicht over de tuin. Met een temperatuur van 80°C is het hier prima vertoeven! De grote ramen in de panoramasauna zorgen ervoor dat je altijd kan genieten van het mooie uitzicht. De lange banken geven veel ruimte zodat je optimaal kan ontspannen in de sauna. 

Kleurensauna

In deze sauna gemaakt van kelo-hout komen steeds verschillende kleuren tevoorschijn. Met een temperatuur van 80°C is het een aangenaam warme sauna met een gezellige sfeer door de open haard in het midden. Iedere kleur heeft een bepaalde werking op het lichaam. Zo activeert rood bijvoorbeeld het hart en de bloedsomloop en heeft het een gunstig effect op de werking van spieren en organen. De kleur groen werkt ontspannend en vermindert stress. 

Ontdek de sauna's 

Beleef alle drie de verschillende sauna's met hoge temperaturen tijdens jouw bezoek aan het resort. Zorg voor die extra beleving in deze hete sauna's en zorg dat je extra gaat zweten. Naast deze sauna's zijn er ook sauna's met lagere temperaturen, hier kan je uiteraard ook gebruik van maken! 

Classic Faciliteitenpagina icons experts

Beleef meer

SpaWell heeft meer sauna´s waar je heerlijk kan relaxen. Bekijk de sauna´s voor de beginners en gevorderden die met een lagere temperatuur. Geniet in het restaurant van een smakelijke snack, hapje of drankje en klets gezellig bij in één van de heerlijk verwarmde baden.