Koude baden


Naast de warme baden heeft SpaWell ook een koud bad: het Dompelbad! Ervaar die tinteling door je hele lichaam. Ideaal om even heerlijk af te koelen tijdens je dagje wellness. Natuurlijk heeft het wellnessresort ook andere afkoelmogelijkheden.

Faciliteitenpagina icons koude baden van SpaWell

Dompelbad

Kom jij net uit een warme sauna? Dan is het erg belangrijk om goed af te koelen. Een van de manieren om snel af te koelen is door in het Dompelbad te stappen. Durf jij het aan?

Dompelbad

Ga jij voor de ultieme cooling down? Kies dan voor het koude Dompelbad. Je lichaam moet afkoelen nadat je in de saunacabine bent geweest. Dit kan op verschillende manieren waaronder jezelf helemaal onderdompelen in ons koude Dompelbad. Neem van te voren altijd even een douche zodat je lichaam rustiger afkoelt. 

Afkoelmogelijkheden

Er zijn vele manieren om je lichaam af te laten koelen. Je kan je lichaam rustig laten afkoelen of je kan je lichaam in één keer laten afkoelen. Ga onder de stortemmer staan, neem een verfrissende douche óf loop een rondje in de buitenlucht.

Bekijk alle afkoelmogelijkheden

Beleef meer

Naast onze koude baden hebben we ook een aantal warme baden waar je tussen de saunarondes door heerlijk in kan ontspannen. Ontdek ook welke sauna's jij kan uitproberen tijdens een dagje wellness bij SpaWell én bekijk ons sfeervolle restaurant.