Koude baden


Naast de warme baden heeft SpaWell ook een koud bad: het Dompelbad! Ervaar die tinteling door je hele lichaam. Ideaal om even heerlijk af te koelen tijdens je dagje wellness. Natuurlijk heeft het wellnessresort ook andere afkoelmogelijkheden.

SW Faciliteitenpagina icons koude baden

Het Dompelbad

Kom jij net uit een warme sauna? Dan is het erg belangrijk om goed af te koelen. Een van de manieren om snel af te koelen is door in het Dompelbad te stappen. Durf jij het aan?

Het Dompelbad

Ga jij voor de ultieme cooling down? Kies dan voor het koude Dompelbad. Je lichaam moet afkoelen nadat je in de saunacabine bent geweest. Dit kan op verschillende manieren waaronder jezelf helemaal onderdompelen in ons koude Dompelbad.

Afkoelmogelijkheden

Warm weer of niet, goed afkoelen tijdens jouw dagje wellness is altijd belangrijk! Neem een verkoelende douche, ga onder de stortemmer staan of koel af in de buitenlucht!

SW Faciliteitenpagina icons koude baden

Douches

Stortemmer

Buitenlucht

Beleef meer

Naast onze koude baden hebben we ook een aantal warme baden waar je tussen de saunarondes door heerlijk in kan ontspannen. Ontdek ook welke sauna's jij kan uitproberen tijdens een dagje wellness bij SpaWell én bekijk ons sfeervolle restaurant.