Warme baden


Een dagje wellness is niet compleet zonder dat je gebruik hebt gemaakt van de verwarmde baden. Wij hebben de meest populaire baden en alle verwarmde baden voor je op een rijtje gezet. Ontdek ze allemaal tijdens jouw saunadag!

Faciliteitenpagina icons warme baden van SpaWell

Meest populaire baden

Ontdek de meest populaire baden van SpaWell waarin je heerlijk tot rust kan komen. Deze verwarmde baden zijn zowel binnen als buiten te vinden. Dobber rond in het Zoutwaterbad of klets gezellig bij in één van de Bubbelbaden!

Zoutwaterbad

Met een aangename temperatuur van 34 °C is het heerlijk ontspannen. Het is een beleving tijdens je dagje wellness. Voel je vrij alsof je zweeft en breng lichaam en geest in balans. Het bad bevat een hoge concentratie minerale zouten die de zuurgraad van de huid helpen herstellen.

Bubbelbaden

Een weldaad voor pijnlijke spieren of gewoon om lekker te relaxen. Met een watertemperatuur van 38 °C is het aangenaam ontspannen in één van de Bubbelbaden. Klets gezellig bij met een vriend of vriendin en pak je rustmoment. SpaWell beschikt over maar liefst vier Bubbelbaden: één binnen en drie buiten.

Ontdek alle verwarmde baden

Pak een heerlijk relaxmoment voor jezelf of samen met jouw saunamaatje in één van de verwarmde baden. Er zijn diverse baden die jouw dagje wellness compleet maken. De baden zijn verdeeld over het gehele resort en zijn zowel binnen als buiten te vinden.

Faciliteitenpagina icons warme baden van SpaWell

Buitenbad

Zoutwaterbad

Voetenbad

Bubbelbaden

Binnenbad

Beleef meer

Naast de verwarmde baden zijn er ook koude baden. Je lichaam moet ook afkoelen tijdens een dagje wellness, daarom kunnen koude baden niet ontbreken! Ontdek ook onze andere faciliteiten waar je helemaal tot rust kan komen.