Wellnessrituelen


Een dagje wellness is niet compleet zonder een heerlijk wellnessritueel. Geniet van ontspannende Opgietingen, Klankschaalsessies en andere Wellnessrituelen. Zorg dat het tijdens jouw dagje wellness aan niets ontbreekt en kom helemaal tot rust. 

Opgietingen en Klankschaalsessies

Dagelijks worden er meerdere Opgietingen en Klankschaalsessies gegeven door de saunameester. Kies jij voor een reguliere (gratis) Opgieting of kies de TREATMENTS® Geurenreis (betaald) met meer beleving. Geniet van verschillende klanken tijdens een Klankschaalsessie en ontspan volledig.

Wellnessrituelen

Waan jezelf even in een andere wereld tijdens één van deze groepsrituelen. Een échte toevoeging voor jouw dagje wellness. Beleef één van de rituelen en geniet van de TREATMENTS® geuren. 

Tijden Geurenreis

De TREATMENTS® geurenreis vindt plaats in de Kelo sauna. Deze sauna bevindt zich centraal gelegen in het midden van ons wellnessresort.

12:30 uur TREATMENTS® geurenreis
16:30 uur TREATMENTS® geurenreis 
19:00 uur TREATMENTS® geurenreis 

De TREATMENTS® geurenreis bedraagt €3,95 p.p. Zowel online te reserveren als bij de receptie. O.b.v. beschikbaarheid. De tijden van het belevingsprogramma zijn te allen tijde onder voorbehoud.

Reserveer direct

Tijden Opgietingen

Gedurende de dag vinden er diverse opgietingen, ook wel löyly's genoemd, plaats in de ruime Kelosauna.

Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent om deel te kunnen nemen aan de opgieting.

Voor de TREATMENTS® geurenreis moet je vooraf reserveren. Reserveren kan online, maar eventueel ook bij aankomst in het resort.

O.b.v. beschikbaarheid. De tijden van het belevingsprogramma zijn te allen tijde onder voorbehoud.

Seizoen-opgietdagen

SpaWell organiseert elk seizoen één speciale dag waarop meerdere opgietingen plaatsvinden. Met vier seizoenen per jaar houdt dit dus in dat er elke drie maanden een seizoen-opgietdag plaatsvindt.

Je mag deze belevenis niet missen! Reserveer direct jouw dagje wellness op een seizoen-opgietdag op de volgende datum: 

Zondag 13 september 2020
Zondag 22 november 2020

Lees meer

Klankschaalsessie

3. 95p.p.

Meer info Reserveren

Duo Detoxritueel

29. 95p.p.

Meer info Reserveren