Eten & drinken


Wat zijn de openingstijden van het restaurant?

Ons restaurant is van 10:00 tot 21:00 uur geopend. Je kan hier terecht voor verfrissende drankjes, heerlijke tussendoortjes of een uitgebreide maaltijd. Tussen 21:00 en 22:00 uur kan je genieten van een drankje en/of borrelhapje!

Is reserveren in het restaurant verplicht?

Het is niet mogelijk om vooraf te reserveren voor het restaurant. Je kan ter plaatse bekijken of er plek is en dan kan je gewoon plaatsnemen.

Kan ik bij het resort lunchen of dineren als ik een allergie heb?

Het is mogelijk om tijdens jouw dagje wellness bij ons resort te lunchen en/of te dineren. Kijk op onze website voor meer informatie over het restaurant.

Heb je een gluten, lactose of andere allergie? Je kan dit het beste ter plaatse aangeven bij de medewerkers van de bediening zodat je correct geïnformeerd kan worden.

Wat voor gerechten kan ik in het restaurant bestellen en wat is de prijs?

Je kan in ons restaurant terecht voor smakelijke gerechten zoals een lekkere snack tussendoor, lunch- en dinergerechten. Bekijk alvast de menukaart voor dé perfecte voorbereiding op jouw dagje wellness.

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan om eigen consumptie te nuttigen in ons resort. Het meenemen en hervullen van flesjes (water) is uiteraard wel toegestaan.