SpaWell actie


Wil je een lekker dagje wellness inplannen? SpaWell heeft regelmatig acties en aanbiedingen zodat je voordelig van een dagje sauna kan genieten. Hoe fijn is dat! Ontdek alle prachtige sauna- en wellnessfaciliteiten van SpaWell.

Acties en aanbiedingen

Ben je op zoek naar een actie of aanbieding van SpaWell? Bekijk dan onze website, hier staan altijd tijdelijke acties en aanbiedingen voor een voordelig dagje wellness! Kom erachter wat SpaWell allemaal te bieden heeft tijdens een saunadag en ga een dagje offline.

Sauna's 

Laat je verrassen door de diverse sauna's met heerlijke temperaturen. Er is altijd wel een sauna met de ideale temperatuur voor jou als saunaganger. Zo zijn er cabines met lage, milde en hoge temperaturen. 

Ontdek alle sauna's

Baden

Stap het heerlijke zwembad in en zwem van buiten naar binnen of andersom. Neem de tijd om gezellig bij te kletsen in één van de whirlpools of dompel jezelf onder in het koude dompelbad. 

Ontdek alle baden

Behandelingen

Wil je optimaal ontspannen? Boek een massage en/of (wellness)ritueel tijdens jouw bezoek aan ons resort. Verwen jezelf met een massage en/of beleef een ware wellnessbeleving tijdens een (wellness)ritueel.

Ontdek alle behandelingen

Speciaal voor jou geselecteerd

Ontdek hoe voordelig een dagje wellness kan zijn. Boek een arrangement waar al een korting in verwerkt zit en geniet van een heerlijk dagje sauna. Of boek een behandeling en ontvangt korting op jouw entree. 

Wellness Lunch

Vanaf 42. 50p.p.

Meer info Reserveren

After Work

Vanaf 29. 50p.p.

Meer info Reserveren