Arrangement

Duo Relax


Begin jouw wellnessdag met een heerlijke kop koffie of thee met gebak! Geniet de hele dag van alle faciliteiten, kies een heerlijk broodje voor tijdens de lunch én maak jouw wellnessbeleving compleet met een ontspannende behandeling van 25 minuten.

 • Entree vanaf 10:00 uur
 • Koffie/thee met gebak
 • Belegd broodje naar keuze tot 17:00 uur
 • Behandeling naar keuze (25 minuten)*
 • Gebruik van alle faciliteiten
 • Gratis belevingsprogramma én saunarituelen (o.b.v. beschikbaarheid)

*Keuze uit: ontspanningsmassage, mini skincare, Indiase hoofdmassage, hamam experience of de hotstone/coldstone massage

Voorwaarden
 • Prijswijzigingen voorbehouden.
 • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. 
 • Het is verplicht om online te reserveren via onze website.
 • De tarieven worden weergegeven in de kalender, deze zijn exclusief reserveringskosten van €0,99 per reservering.
 • Het gebruik van badjas, badhanddoeken en slippers is verplicht (ook in het restaurant). Het is mogelijk om dit te huren (slippers zijn uitsluitend te koop) maar het is ook toegestaan om dit zelf mee te nemen.
 • Wij verzoeken onze gasten vriendelijk om zich te houden aan de opgegeven aankomst- en vertrektijd die je bij de reservering hebt doorgegeven.

Reserveer jouw arrangement

Vanaf 91. 50 p.p.

Jouw wellnessbestemming in het Noorden

Gebak

Inclusief


Een dagje wellness begint met een kop koffie of thee met gebak in ons restaurant. Ultiem genieten!

Maak een keuze uit diverse soorten gebak.

Koffie of thee

Inclusief


Begin jouw saunadag goed met een kop koffie of thee. Of kom tussen de saunarondes door even tot rust in het restaurant. 

Bij bepaalde dranken kan een toeslag worden berekend.

Belegd broodje naar keuze

Inclusief


De lunch is een belangrijk moment van de dag. Onze belegde broodjes maken we met de grootst mogelijke zorg en serveren wij met trots. Zo bieden wij je ruime keuze en hebben we voor ieder wat wils.

Ontspanningsmassage van 25 minuten

Keuze


Een ontspanningsmassage zorgt voor een vermindering van stress en (spier)spanning. Daarnaast stimuleert de massage de productie van Endorfines en Serotonine, deze hormonen zijn betrokken bij geluk én natuurlijke pijnstilling. Genieten dus!

Indiase hoofdmassage

Keuze


Het hoofd, de nek en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Bij stress of kwaadheid hoopt deze spanning zich op. Later kan zich dat uiten in de vorm van een stijve nek of stijve schouders, vermoeide ogen en soms zelfs haaruitval. De Indiase hoofdmassage biedt hierbij uitkomst.

Hotstonemassage 25 minuten

Keuze


Tijdens deze Hotstone massage gebruiken onze professionele masseurs de therapeutische warmte van basaltstenen in combinatie met heerlijke aromatische oliën. Een zeer zachte huid, soepele spieren en een gezonde doorbloeding in jouw lijf is het ontspannen resultaat. 

Mini skincare

Keuze


Met onze mini skincare behandeling wordt jouw huid verwend en verzorgd met producten die je huid laten stralen. De peeling zorgt ervoor dat op een milde wijze dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd en je huid een gezonde gloed krijgt. De voedende dagcrème dringt door in de diepere lagen en zorgt voor een gehydrateerde en zachte huid. 

 

Japanse rollermassage 25 minuten

Keuze


De Japanse rollermassage biedt een scala aan voordelen voor het lichaam. Door de druk die wordt uitgeoefend met de Japanse roller op het lichaam, worden spierspanning en -pijn effectief verminderd. Daarnaast stimuleert de behandeling de stofwisseling en verbetert het de bloedcirculatie, wat helpt bij het verminderen van spiervermoeidheid.