Badenkaarten van SpaWell


Wanneer je ons wellnessresort regelmatig bezoekt, bekijk dan de mogelijkheden voor een badenkaart. Zo kan je voordelig genieten van een dagje sauna. Een badenkaart is uitsluitend bij de receptie te koop.

Badenkaarten

Bij SpaWell heb je de mogelijkheid om een badenkaart aan te schaffen bij de receptie. Zo kan je voordelig gebruik maken van meerdere saunabezoeken én kan je gebruik maken van vele voordelen.

10 - badenkaart €  240,-
10 - avondbadenkaart €  175,-
50 - badenkaart €1100,-

Bekijk alle voorwaarden

Reserveren

Het is voor badenkaarthouders verplicht om te reserveren. Wij raden je aan dit tijdig te doen zodat de reservering verwerkt kan worden en je een bevestiging ontvangt. Je kan reserveren door een contactformulier in te vullen.

Reserveer jouw badenkaart

Baden

Een dagje wellness is niet compleet zonder een heerlijk bad. Neem de tijd en geniet van de mooie tuin vanuit het Binnen- en Buitenzwembad of klets gezellig bij in één van de Whirlpools. Een ideaal moment tussen de saunarondes door.

Ontdek de baden

Sauna's

Beleef diverse sauna's tijdens jouw saunadag. Ontdek de sauna's met lage temperaturen of misschien wel de sauna's met hoge temperaturen. Kom helemaal tot rust en waan jezelf even in een andere wereld. 

Ontdek de sauna's