Sauna abonnementen van SpaWell


Kies voor een voordelig dagje wellness met een sauna abonnement. Je kan een abonnement uitsluitend bij de receptie aanschaffen. Ontdek onze badenkaarten en lees meer over het coronavirus en abonnementen.

Reserveren voor abonnementhouders is verplicht.

Reserveer met jouw abonnement

Badenkaarten

Bij SpaWell heb je de mogelijkheid om een badenkaart aan te schaffen bij de receptie. Zo kan je voordelig gebruik maken van meerdere saunabezoeken én kan je gebruik maken van vele voordelen.

10 - badenkaart €  240,-
10 - avondbadenkaart €  175,-
50 - badenkaart €1100,-

Bekijk alle voorwaarden

Coronavirus en abonnementen

Vanwege het coronavirus is het voor abonnementhouders verplicht om te reserveren. Heb je vragen over jouw abonnement en het coronavirus? Lees dan alle informatie omtrent het coronavirus en abonnementen.

Meer informatie

Baden

Een dagje wellness is niet compleet zonder een heerlijk bad. Neem de tijd en geniet van de mooie tuin vanuit het Binnen- en Buitenzwembad of klets gezellig bij in één van de Whirlpools. Een ideaal moment tussen de saunarondes door.

Ontdek de baden

Sauna's

Beleef diverse sauna's tijdens jouw saunadag. Ontdek de sauna's met lage temperaturen of misschien wel de sauna's met hoge temperaturen. Kom helemaal tot rust en waan jezelf even in een andere wereld. 

Ontdek de sauna's