• Begin te ontdekken
  • Events
  • Wellness Events Agenda
  • Opgietweekend
  • BeWellness challenge 2024
  • Meditatieweekend
  • Rituelenweekend
  • Reserveer een dagje wellness

Wellness Events

Unieke opgietingen, rustgevende meditatietechnieken en de nieuwste rituelen beleef je tijdens onze gratis Wellness Events. Gedurende het jaar worden er bijzondere weekenden georganiseerd, waardoor je het ultieme dagje wellness beleeft.

Swipe voor meer

Meditatieweekend

Sluit je ogen en relax Maak kennis met verschillende vormen van meditatie. Je ervaart hoe je in meditatieve sferen raakt door middel van klanken, geuren en warmte.

Meer informatie

Opgietweekend

Even helemaal loslaten Laat je tijdens dit weekend meevoeren naar de oude tradities uit verre landen. Het gehele opgietweekend beleef je extra veel gratis opgietingen.

Meer informatie

20211103 IWR SpaWeesp opgieting 1
Sakura
20181017 IWR Elysium Treatments geurenreis 03

Wellness Events Agenda


Heb jij de Wellness Events al in je agenda gezet? Reserveer en geniet gratis van extra veel belevingen!

Opgietweekend 1 en 2 juni 2024
BeWellness Aufguss challenge 2024 6 juli 2024
Meditatieweekend 12 en 13 oktober 2024

Opgietweekend


Datum:  1 en 2 juni 2024

Tijdens het opgietweekend worden er diverse gratis opgietingen aangeboden die allemaal een thema vertegenwoordigen. Het thema van dit weekend is 'summer vibes'. Verwelkom de zomer met een gevarieerd programma met ontspannende maar zeker ook uitdagende opgietingen! 

Bekijk programma

BeWellness challenge 2024


Datum: 6 juli 2024

Komende oktober staat de finale van de BeWellness Aufguss Challenge op het programma! Tijdens de voorronde op 6 juli gaan opgieters de strijd met elkaar aan om de beste opgieting te verzorgen. Een ervaren jury beoordeelt de duo- en soloacts op techniek, uitstraling en geurgebruik. Maar ook als gast mag je de opgieting bijwonen en je stem uitbrengen voor de beste opgieting. Kom jij dit spektakel ervaren?

Meer informatie

Meditatieweekend


Datum: 12 en 13 oktober 2024

Tijdens het meditatieweekend maak je kennis met verschillende vormen van meditatie. Wie mediteert ervaart minder stress, kan zich beter concentreren en leert om te focussen op geluiden, emoties of gedachten. Tijdens deze sessies ervaar je hoe je in deze meditatieve sferen raakt door middel van klanken, aanrakingen, geuren en warmte. 

Ceylon beleving 14

Rituelenweekend


Tijdens het rituelenweekend maak je kennis met de rituelen die we aanbieden. In een groepsverband geniet je helemaal gratis van een ritueel naar keuze. Maak kennis met de producten en het verloop van het ritueel. Iedere sessie duurt ongeveer 20 minuten.

Ceylon beleving 2
Reserveer jouw saunabezoek en ontdek de Events!

Reserveren