Beleef het voorjaar bij SpaWell


De vogeltjes fluiten en voorzichtig duiken de bloemen weer op. Dat kan maar één ding betekenen: het voorjaar gaat beginnen. Vang de warme zonnestralen tijdens een dagje wellness. Wandel na een sauna sessie heerlijk in de tuin of ontspan in één van onze baden. Het voorjaar beleef je op z'n best bij SpaWell! 

Doe het zelf Hamamsetje

  • Hamam beleven op jouw moment thuis
  • Hamam scrubhandschoen, olijfzeep en crème
  • Meerdere keren te gebruiken

5. 95p.p.

Reserveren Meer info

Lente special

Wellness & Coffee

  • Entree van 10:00 tot 23:00 uur
  • Koffie of thee
  • Gebak

Vanaf 22. 50p.p.

Reserveren Meer info

Tip

Seizoensmassage

  • Ontspannende massage
  • Zoete lentegeuren van bloemen en kruiden
  • Duur: 25 of 50 minuten

Vanaf 35. 95p.p.

Reserveren Meer info

Geef jouw immuunsysteem een boost


De lente is weer in aantocht en dat betekent dat de natuur weer vol in bloei staat. Terwijl de één geniet van het lekkere weer en kleurige bloemen, heeft de ander last van een veelvoorkomend verschijnsel: hooikoorts. Wist je dat een regelmatig sauna bezoek de hooikoorts symptomen duidelijk laten verminderen? De luchtwegen voelen weer vrij aan, de prikkels in de ogen worden minder en het algehele immuunsysteem versterkt. Kom helemaal tot rust met een dagje wellness.

Reserveer jouw dagje wellness

Reis mee en beleef de TREATMENTS® geurenreis

Reserveer direct


Wellness rituelen

Vier de lente met een ultiem verwenmoment. Waan je in een andere wereld met onze unieke wellnessrituelen. Ga op reis met onze TREATMENTS® geurenreis, verzorg je huid met een Rasul ritueel of breng lichaam en geest in balans met een Klankschaalsessie. Maak jouw dagje wellness compleet en reserveer een wellnessritueel. 

Bekijk onze rituelen

Offline ontspannen

Laat even alles vallen en geef je over aan de rust van een dagje offline. Geniet dit voorjaar van het mooie uitzicht vanuit de Panoramasauna of stap in één van de fijne bubbelbaden. Wanneer ben je voor het laatst ergens geweest zonder dat die telefoon opduikt? Vergeet die mailbox en whatsapp berichten en beleef een dag vol échte ontspanning.

Bekijk onze faciliteiten

Ontdek het restaurant

Bij een dagje wellness uit hoort goed en lekker eten. Bij het restaurant van SpaWell geniet je van heerlijke a la carte gerechten, zoals frisse maaltijdsalades, lekkere broodjes of warme soepen. Ook voor een lekker glas verse jus of een verfrissende smoothie kun je in ons restaurant terecht.

Bekijk ons restaurant

"Met minder stress wordt alles mooier"